A Shout Out to the mods here @ racing-forums.com

Discussion in 'Racing-Forums Feedback' started by dpkimmel2001, Sep 27, 2012.

  1. dpkimmel2001

    dpkimmel2001 Team Owner

    I just want to give a shout out to the mods here @ racing-forums.com for whatever update they did to now allow the Poll section of the NASCAR subforum to be accessed via Tapatalk. I had always thought that was an update for Tapatalk to make with their software but it seems as though it was something that could be turned on from our side. Thanks for making that section available.
     
  2. Thegroundpounder99

    Thegroundpounder99 Bull in a China Shop

    Absolutely as almost all my time here is through Tapatalk. Also they worked hard on the Podium section and have been very responsive. Thanks guys and gals:)
     
  3. fury

    fury Internet god with an inferiority complex Staff Member

    Thanks :beerbang: I can't take all the credit, though. I didn't flip any switches recently, unless you mean it changed in the last 3 weeks. I did update the Tapatalk plugin a few weeks ago, so maybe that enabled something to work in the Tapatalk app. But as far as Tapatalk options were concerned, it was always set to show all forums. Did you update the app just now?

    While I'm at it, are there any other oddities about the Tapatalk setup that I should look into? (besides it causing duplicated/triplicated alerts which is something Tapatalk is apparently aware of)
     
  4. dpkimmel2001

    dpkimmel2001 Team Owner

    No, but I did log out and then back in. I never log out of the app and my phone is always running. I believe that mine auto updated Tapatalk a week or so ago. I also just received the most recent update for the Android phones yesterday.

    I've never noticed any other issues with the app and this or any other forums. It's a great tool IMO.
     
  5. fury

    fury Internet god with an inferiority complex Staff Member

    Hmm. I dunno. A cache file could have been interfering with its visibility of the polls forum. Or it might not have been able to browse subforums until that update.

    I'd chalk it up to Tapatalk's strange behavior.

    On an iPhone forum I frequent, the mobile app there is based on Tapatalk and it's having some really strange glitches, login errors, etc.
     
  6. dpkimmel2001

    dpkimmel2001 Team Owner

    No errors here. It's always worked very well for me.
     

Share This Page